'Bestemming uitgelicht': Italië

Verschillende bestemmingen in Italië worden wekelijks door onze hoogwaardige koeriers en spoedtransporteurs aangedaan. Belangrijke industriële centra als de regio’s rondom Turijn en Milaan alsmede ieder andere bestemming in Italië behoren tot de uitgebreide mogelijkheden bij Twentrex

 

Soorten spoedtransport

Twentrex verzorgt dagelijks vele (na)leveringen van Spare Parts en overige machine onderdelen. Of het nu een pallet automotive-onderdelen naar een productielocatie in Milaan of een kist hoogwaardige spare parts naar een fabriek in Palermo; Twentrex levert `Just-in-Time` en voorkomt kostbare productiestilstand. Indien noodzakelijk zelfs door inzet van extra chauffeurs. Naast het spoedtransport van uw reguliere goederen, is Twentrex ook graag uw partner voor het transport van uw:

 

Feiten Italië

 • Belangrijke invoer goederen:
  • Machines
  • Medicinale en farmaceutische producten
  • Kleding en toebehoren
 • Belangrijke uitvoer goederen:
  • Kantoor- en automatische gegevens
  • Toestellen voor telecommunicatie
  • Kunststof in primaire vormen 

Spoedtransport Italië informatie

 • Transittijd: 8-16 uur, afhankelijk van traject en noodzakelijke urgentie.
 • Benodigde documentatie: Italië is een EU-lidstaat, dus alleen CMR vrachtbrief volstaat.
 • Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
 • Tijdens kantoortijden ontvangt u binnen 30 minuten gegarandeerd een offerte!

Voor meer informatie over spoedtransport van/naar Italië of één van onze andere bestemmingen, neem contact met ons op. Wilt u direct een offerte, vul dan ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 30 minute een offerte op maat.

 

spoedtransport italie