Twentrex bezocht door gedeputeerde Eddy van Hijum en wethouder Richard Kortenhoeven

Gedeputeerde Eddy van Hijum bezocht op vrijdag 14 september ons zusterbedrijf Twentepoort Logistiek in het kader van de Bedrijventour 2018. Samen met wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden ging hij in gesprek met eigenaren Martin Noeverman en Arno Brokelman om te horen wat er speelt. Dit ging vooral over de huidige arbeidsmarkt, maar daarnaast ook over de dagelijkse zaken waar een MKB bedrijf mee te maken heeft. Dhr. van Hijum heeft aangegeven het erg belangrijk te vinden om deze zaken te horen aangezien het belang kan zijn voor de besluitvorming in de provincie. Na het gesprek hebben Arno Brokelman en Martin Noeverman een rondleiding gegeven langs alle bedrijven van de Twentepoort Groep waaronder ook Twentrex.

.

Twentrex bezocht door gedeputeerde Eddy van Hijum en wethouder Richard Kortenhoeven
Martin Noeverman en Arno Brokelman vertellen over Twentrex.
Delen op: