Over Twentrex

Twentrex is gespecialiseerd in het ‘just-in-time’ afleveren van uw urgente zendingen. Jarenlange transportervaring gekoppeld aan de modernste communicatiemiddelen vormen de basis van onze wereldwijde express- en koeriersservice.

Communicatie

We onderscheiden ons in communicatie. Geen onpersoonlijke ‘call-center constructies’ maar een vaste Twentrex contactpersoon. Vanaf belading tot aflevering. Altijd aanspreekbaar, vanzelfsprekend ook buiten werktijden. Aandacht is alles bepalend.

Bewezen aanpak

Onze aanpak bewijst zich met name wanneer uw levertermijn onder druk staat. Of wanneer er speciale eisen aan voertuig, route of verpakking worden gesteld. Dan zijn we op ons best. Dit doen we op geheel eigen Twentse wijze. Nuchter en eerlijk. We kiezen altijd de optimale route. Niet via tijdrovende en dure overslaglocaties, maar direct ‘non-stop’. Van laadadres naar afleveradres.
Waar deze zich ook bevindt. Typisch Twentrex.

Uitgekiend netwerk

Heeft uw spoedvracht afwijkende maten of gewichten? Betreft het koel-, vries,- of verwarmd vervoer? Gevaarlijke ADR- goederen of andere speciale eisen? Dan is het tijd voor Twentrex. Ons uitgekiende netwerk van internationale koeriers- en expresse transporteurs zorgen er voor dat uw tijdkritische zending ‘just-in-time’ wordt geleverd. Dag in, dag uit. Waar dan ook ter wereld. Kortom: ‘Twentrex today, delivery tomorrow’.

 

Koerier

 

Twentrex in het nieuws

Op de pagina 'nieuws' vindt u alle laatste nieuwsitems en interessante onderwerpen met betrekking tot Twentrex.
Noemenswaardig is dat Twentrex in 2018 tot de snelst groeiende bedrijven behoord en door het Financieel dagblad is uitgeroepen tot FD Gazelle.

Carrière bij Twentrex

Geïnteresseerd in een carrière bij Twentrex? Kijk dan snel of er op dit moment nog openstaande vacatures zijn. Twentrex is een erkend VTL leerbedrijf. Jonge logistieke professionals krijgen bij ons de kans te groeien in de dynamische wereld van internationaal spoedtransport.

Meer informatie over ons

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel voor meer informatie +31 (0)546 – 767220 of stel uw vraag via
e-mail: planning@twentrex.nl.


 
Over Twentrex