MVO

Sponsoring Stichting Help Oost Europa

Twentrex ondersteunt al jaren het goede werk van de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen past deze financiële ondersteuning uitstekend in ons MVO-beleid. De stichting stelt  zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Meer informatie via de website www.helpoosteuropa.nl. Van harte aanbevolen! 

Kerstdonatie 2017

Onze kerstdonatie werd in 2016 specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te stimuleren. 

Stichting Help Oost-Europa

AED's aanwezig bij Twentrex B.V. in Wierden Aan de vijverweg 2 in Wierden hangt een AED in het geval van calamiteiten

Aan de vijverweg 2, waar Twentrex gevestigd is, hangt als enige bedrijfspand op de Weuste Noord een AED. Om eigen personeel en bezoekers, maar ook werknemers en gasten van omliggende bedrijven snel hulp te kunnen bieden is geïnvesteerd in een tweetal AED's.

We hopen er geen gebruik van te hoeven maken, maar in het geval van calamiteiten willen we snel kunnen handelen. 

Weten waar nog meer een AED hangt? Bekijk alle AED's bij u in de buurt via het Rode kruis.