Twentrex wint voor het eerst een FD Gazelle

In het lustrumjaar van de FD Gazellen Award mag Twentrex zich FD Gazelle noemen, waardoor we officieel tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Het Financieel Dagblad organiseert in 2018 voor de 15e keer de award uitreiking en we zijn trots dat we dit jaar met Twentrex ook bij horen!

Bekend en toch voor het eerst een FD Gazelle

In het lustrumjaar van de FD Gazellen, met aangescherpte criteria, behoort Twentrex dus bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Vorig jaar won ons zusterbedrijf Twentepoort Logistiek al een award en we zijn erg trots dat we Twentrex dit jaar ook een FD Gazelle mogen noemen. Dit jaar wordt de award voor de 15e keer uitgereikt door het Financieel Dagblad. Om relevant te blijven zijn in 2018 de criteria aangescherpt. De aanpassingen ten opzichte van vorig jaar zijn onder andere een verhoogde ondergrens voor deelname, maar ook worden winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Het belangrijkste criterium om een award te winnen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. 

Twee FD Gazellen binnen de Twentepoort Groep

Extra bijzonder is dat dit jaar ons zusterbedrijf Twentepoort Logistiek haar wederom FD Gazelle mag noemen. Transport en Logistiek staat niet stil en het wordt steeds complexer om het juiste transport te organiseren voor elke denkbare zending. Binnen de Twentepoort Groep geloven we in onze specialismen en dat is voor ons al jaren een succesformule. Voor Twentrex als specialist op spoedtansport en special delivery heeft dit geresulteerd in een gezond en renderend bedrijf, waar we dit jaar een extra kers op de taart krijgen door met twee bedrijven door het Financieel Dagblad te zijn uitgeroepen tot FD Gazelle. Een beloning voor ons gehele team logistieke professionals welke dagelijks efficiënte maatwerkoplossingen bieden voor alle logistieke vragen van onze klanten. Uiteraard bedanken we ook onze klanten, transporteurs, charters en leveranciers voor hun loyaliteit, support en vertrouwen.

Twentrex wint voor het eerst een FD Gazelle
Twentrex en Twentepoort Logistiek zijn winnaars van de FD Gazellen 2018.
Delen op: