Mogelijk vertraging voor transport naar en via Frankrijk

Al een aantal dagen worden Franse (snel)wegen geblokkeerd door protesterende Fransen. De demonstranten zijn het niet eens met de stijgende brandstofprijzen die de regering van Frankrijk wil doorvoeren. Dit heeft invloed op het transport naar en door Frankrijk dat mogelijk vertraging opleverd. 

Invloed van blokkades en protesten op transport 

De blokkades en protesten lijken de komende dagen aan te houden aangezien de Franse regering de verhoging van de accijns blijft doorvoeren. Ook is er opgeroepen op 24 november Parijs te blokkeren en er een 'ville morte' (dode stad) van te maken. Het kan dus voorkomen dat de komende dagen het transport hier hinder van heeft en vertraging oploopt. Voor nu is ons aangegeven dat de meeste vervoerders er rekening mee houden en alternatieve wegen vinden om de impact zo laag mogelijk te houden.

Onze vaste partners houden ons op de hoogte omtrent de status van deze protesten in Frankrijk. Er blijft natuurlijk een reële kans dat het invloed heeft op de transporten naar Frankrijk, maar ook naar Spanje en Portugal

Mocht het zo zijn dat een mogelijke vertraging absoluut geen optie voor u is, dan komen we graag telefonisch of per mail met u in contact.

Mogelijk vertraging voor transport naar en via Frankrijk
Wegblokkades in Frankrijk op snelweg mogelijke oorzaak voor vertraging in transport.
Delen op: