Transport gevaarlijke stoffen

Twentrex is specialist in het organiseren van (spoed)transport van ADR & IMO goederen.
Elk product, vallende onder het ADR-reglement wordt in onze regie door geheel Europa vervoerd (met uitzondering van klasse 1 en 7). De door ons ingezette transporteurs en vaste charters zijn bij ADR-vervoer volledig ingericht op een veilige transportuitvoering. Alle chauffeurs zijn volledig gediplomeerd, daarnaast is elk voertuig uitgerust met de benodigde middelen en materialen.

Opslag van gevaarlijke goederen

Wij kunnen u ook ontzorgen op het gebied van tijdelijke of permanente opslag van gevaarlijke goederen. Vanwege veiligheidsrestricties hebben wij ervoor gekozen om deze opslag extern te verzorgen, namelijk op de locatie van onze ADR partner nabij in Twente. Dit in plaats van opslag in ons eigen moderne warehouse en distributiecentrum aan de N36/A35 te Wierden. Redenen hiervoor zijn onder andere de bewuste keuze om onze food- en non-food goederen conform wet- en regelgeving gescheiden te behandelen en geen enkel risico op dit vlak te willen nemen.

ADR-goederen advies

Ook voor advies over uw ADR-goederen moet u bij ons zijn. Onze planners zijn op de hoogte
van de actuele ADR en IMO wetgeving. Daarnaast beschikt Twentrex over een gediplomeerd veiligheidsadviseur. Uw lading is daarom bij ons in vertrouwde handen, een veilig idee. 
Voor meer informatie of advies: +31 (0)546 – 767220 of planning@twentrex.nl.

 

Transport gevaarlijke stoffen