Transport gevaarlijke stoffen

Naast reguliere goederen, is Twentrex ook specialist in het verzorgen van spoedtransport van IMO en ADR zendingen. Alle verzonden producten, welke vallen onder het ADR-reglement, worden door ons met gepaste spoed vervoerd door geheel Europa (m.u.v. klasse 1 en klasse 7). We hebben een ontzettend groot netwerk van gediplomeerde chauffeurs, welke te allen tijde een volledig veilige transportuitrusting gebruiken. Daarnaast is iedere truck uitgerust met de benodigde materialen voor de chauffeur. Hierdoor kunnen we altijd 'just-in-time' en met gepaste goed uw spoedzendingen op het gebied van ADR afleveren. 

Opslag van gevaarlijke goederen

Ook wanneer het gaat om permanente of tijdelijke opslag van gevaarlijke ADR goederen bent u bij ons aan het juiste adres. In het kader van veiligheid slaan we deze op bij een partner vlakbij ons in Twente. Dit in plaats van opslag in ons eigen moderne warehouse en distributiecentrum aan de N36/A35 te Wierden. Redenen hiervoor zijn onder andere de bewuste keuze om onze food- en non-food goederen conform wet- en regelgeving gescheiden te behandelen en geen enkel risico op dit vlak te willen nemen.

ADR-goederen advies

Ook voor advies over uw ADR-goederen moet u bij ons zijn. Onze planners zijn op de hoogte
van de actuele ADR en IMO wetgeving. Daarnaast beschikt Twentrex over een gediplomeerd veiligheidsadviseur. Uw lading is daarom bij ons in vertrouwde handen, een veilig idee. 
Voor meer informatie of advies: +31 (0)546 – 767220 of planning@twentrex.nl.

Transport gevaarlijke stoffen