Sponsoring

Twentrex sponsort de zitmaaier coureur Stefan Spekreijse uit Rectum (Ov.) 
Zitmaaier racing is een relatief jonge tak in de racesport, echter nog volop in ontwikkeling en onder groeiende belangstelling. Wat wil je ook: Ronkende motoren, spectaculaire inhaalmanoeuvres en massa`s PK`s. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor sportieve topprestaties.  

Op deze pagina houden we u regelmatig op de hoogte van de prestaties van Stefan.

Zitmaaierrace kampioenschap 2018 van start

Met 2 mooie overwinningen tijdens de zitmaaierraces in Marle (Ov.) en Holterhoek (Gld.) is Stefan Spekreijse het zitmaaierrace seizoen 2018 voortvarend begonnen. Ook dit seizoen is Twentrex weer een trotse sponsor van Stefan en wij wensen hem vanzelfsprekend veel succes en eremetaal toe tijdens de rest van het seizoen.
Op de Facebook pagina van Stefan en de websites van de zitmaaierraces in Marle en Holterhoek vind je meer foto's en informatie.

Hieronder een aantal actiefoto's van Stefan tijdens de 1e wedstrijden.

Stefan Holterhoek 2018 Stefan Holterhoek 2018  Stefan Holterhoek 2018  Stefan Marle 2018

 

Stefan Spekreijse behaalt 2e plek in het zitmaaierrace kampioensschap 2017!

Tijdens de laatste race van het kampioenschap in Enter, heeft Stefan een mooie 2e plaats behaald. Door deze 2e plaats is Stefan verzekerd van de 2e plek in het algemeen kampioenschap 2017. Wij zijn als sponsor trots op de prestaties van Stefan en willen hem dan ook van harte feliciteren met de goede resultaten van dit seizoen!

Zitmaaierrace Zitmaaierrace Zitmaaierrace

 

Stefan Spekreijse wint 2 van de 3 manches bij zitmaaierrace Rectum-Ypelo 2017.

Afgelopen weekend heeft Stefan Spekreijse 2 van de 3 manches op zijn naam weten te schrijven tijdens de zitmaaierrace in Rectum-Ypelo. Ook tijdens de 3e manche lag Stefan op koers voor wederom de 1e plaats, ware het niet dat gedurende deze manche de achteras van Stefan’s zitmaaier afbrak. Als subsponsor van Stefan zijn wij trots op zijn prestaties en willen wij hem hiermee van harte feliciteren!

Bekijk onderstaande filmpje voor een impressie van dit spectaculaire evenement vol PK’s en ronkende motoren.

Zitmaaierrace Rectum-Ypelo 2017

Vrijdag avond 17 juli beloofd wederom een spectaculaire avond te worden voor het gehele gezin, dan vindt namelijk de zitmaaierrace in Rectum-Ypelo weer plaats! Ook dit jaar sponsoren wij Stefan weer in zijn 'road to succes'. Voor meer informatie over dit evenement, bezoek dan de officiële website.

Meer informatie:

http://zitmaaierrace.nl/pages/home.php

http://www.twentszitmaaierteam.nl/  

Artikel TC Tubantia (05-09-2016)

Op 05-09-2016 stond er in de TC Tubantia een mooi artikel over zitmaaier racing.

1e prijs Stefan Spekreijse bij zitmaaierrace Notter-Zuna
Afgelopen weekend heeft Stefan Spekreijse de zitmaaierrace in Notter-Zona op zijn naam weten te schrijven. Als subsponsor van Stefan willen wij hem hiermee van harte feliciteren!

sponsoring 

 

Sfeerimpresse en actiebeelden zitmaaierrace Ypelo