Transport

Voor het transport van spoedzendingen bent u bij Twentrex B.V. aan het juiste adres!
Dagelijks organiseren wij internationale koerier- en expresszendingen voor de zakelijke markt. 
Vaak via de weg, maar als de situatie daarom vraagt ook via luchtvracht. Indien noodzakelijk organiseren wij een combinatie van beide modaliteiten. Maar altijd Just-in-Time geleverd.
Flexibele koerierservice en betrouwbaar spoedtransport van standaardcolli en afwijkende afmetingen van en naar uiteenlopende bestemmingen is waar wij specialist in zijn.

Naar welke bestemming uw spoedtransport ook heen moet, Twentrex B.V. regelt het! 

Klik op één van de landen voor meer informatie. Staat uw bestemming er niet tussen? Elk afleveradres - waar dan ook ter wereld - behoort tot de mogelijkheden! Neem contact 
met ons op voor meer informatie.

Spoedtransport

Koerier & Express service

Met onze Koerier & Express service worden uw urgente zendingen Just-in-Time op locatie afgeleverd. Jarenlange transport ervaring gekoppeld aan de modernste communicatiemiddelen vormen de basis van onze Koerier & Express service.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het transport van uw:

Transport

Warehousing & Value Added Services

Voor Warehousing & Value Added Services kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over ruime, moderne en geheel elektronisch beveligde warehouses. Uw goederen worden bij ons veilig opgeslagen, een vertrouwd gevoel.

Transport verzekeringen

Heeft uw (dure) lading een aanvullende All-Risk transportgoederen-verzekering nodig? Alle internationale transporteurs die door ons worden ingezet zijn dwingendrechtelijk verzekerd conform de CMR-voorwaarden. Het kan zijn dat dit voor u in specifieke situaties niet volstaat. Hiervoor bieden wij maatwerk All-Risk polissen aan, met name bedoeld voor hogere goederenwaardes. 

Transport nodig?

Kunnen wij u helpen of voorzien van meer informatie? Bel ons dan op: +31 (0)546 - 767220. Of stuur ons een mail: planning@twentrex.nl

Uw voordelen

  • Dagelijks Non-Stop Express, waarbij alleen one-way wordt belast; uniek in Europa!
  • Uitgekiend Europees netwerk van gekwalificeerde koeriers- en spoedtransporteurs.
  • Specialisatie in colli en goederen met incourante afmetingen en gewichten. 
  • Up-to-date kennisniveau van ADR gevaargoed en geconditioneerd vervoer.
  • Binnen 30 minuten een helder voorstel, ongeacht de urgentie of bestemming!