Transport Scandinavië

Transport van en naar Scandinavië

Bij Twentrex zijn we expert op het gebied van transport Scandinavië. Hiervoor organiseren we dagelijks verschillende transporten naar uiteenlopende bestemmingen in Noorwegen, Finland en Zweden. Uw transport Scandinavië zending kan zelfs al binnen 2 uur in Nederland worden geladen en onderweg zijn naar de plaats van bestemming. Moet de zending binnen een bepaald tijdslot gelost worden? Geen probleem, we zorgen dat onze uiterst betrouwbare transporteurs just-In-time lossen. 

Binnen 30 minuten een offerte op maat?
Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offshore transport Scandinavië

In geheel Scandinavië is er veel activiteit op het gebied van gas-, olie- en offshore-industrie. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de haven van Karlshamm volop gewerkt aan de Nord Stream 2. Tevens zijn er ook op andere plekken veel offshore activiteiten. Bij Twentrex hebben we enorm veel ervaring op het gebied van spoedtransport Scandinavië, ook wanneer het gaat om de offshore-industrie. Denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van onderdelen voor booreilanden, leidingen en de machines die worden gebruikt. Of uw lading nu bestaat uit één of meerdere pallets, cartons, of een uitzonderlijke afmeting betreft; het koeriers netwerk van Twentrex is erop ingericht om elke express vracht, ongeacht de levertermijn of deadline, just-in-time in geheel Scandinavië af te leveren. 

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 30 minuten een maatwerk voorstel of bekijk de bestemmingen in Scandinavië.

Transport Scandinavië

Transport Scandinavië informatie:

  • Transittijd: 16-48 uur, afhankelijk van traject en noodzakelijke urgentie.
  • Benodigde documentatie: Landen in Scandinavië zijn EU-lidstaten, dus een CMR vrachtbrief volstaat.
  • Beschikbare voertuigen: bussen, met zeil uitgevoerd of dichtwandig (kast), combinaties, temperatuur gecontroleerd materieel (koel/vries) en/of voorzien van ADR-uitrusting.
  • Besteltermijn: dag A laden, = dag B/C leveren, bestellen 4-6 uur voor belading.