Warehousing & Value Added Services

Wij verzorgen warehousing op een strategische en logistiek gezien optimale locatie in Twente, direct aan de (snel) wegen A1, A35/N36, is het warehouse annex distributiecentrum van de Twentepoort Groep gelegen. In deze geheel nieuwe en hypermoderne op- en overslagmagazijnen bieden wij allerlei logistieke diensten aan. Elk magazijn is volledig voorzien van ongedierte preventie en er is 24 uur per dag cameratoezicht. Onze hoogbouwmagazijnen zijn uitermate geschikt voor opslag van food- en non-food producten, maar ook bulk- en partijgoederen, al dan niet gepalletiseerd.
Onze warehouses zijn uitgerust met (euro)palletstellingen en legbordstellingen.

Permanente of tijdelijke opslag

Twentrex biedt u mogelijkheden voor permanente of tijdelijke opslag. Het is zowel mogelijk om permanent uw productie- of handelsgoederen uit te besteden als ook op tijdelijke basis. Bijvoorbeeld wanneer u binnen uw supply chain te maken heeft met seizoensartikelen, piekperiodes rondom feestdagen, vakanties, tijdelijke personele onderbezetting of anderzijds. Alle opgeslagen producten worden geregistreerd in ons unieke Warehouse Management Systeem waarin de voorraadadministratie zowel op klant- als partijniveau wordt gevoerd. Om de traceerbaarheid van alle opgeslagen goederen te garanderen wordt er gewerkt met (barcode) scanning.

Value Added Logistics

Value Added Logistics, oftewel: waarde toevoegen aan uw product. Met onze maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics bent u in staat om u volledig te richten op uw corebusiness. Wij regelen de rest! Een geruststellende gedachten en vertrouwd dichtbij.

Voorbeelden van onze VAL-services:Value Added Logistics

 • Verpakken, ompakken en sealen
 • Labelen en etiketteren
 • Co-packing / Re-packing
 • Voorraadbeheer via WMS
 • Orderverwerking
 • Afhandelen retourstromen
 • Kwaliteitscontrole

Gecertificeerd personeel

Al onze logistieke medewerkers zijn volledig gescreend alsmede in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Tevens is iedere logistieke medewerker in het bezit van geldige hef-
en reachtruckcertificeringen.

Waarom warehousing & Value Added Logistics uitbesteden aan Twentrex?

 • Beheer voorraadgegevens realtime zichtbaar via WMS (Warehouse Management Systeem);
 • Bewaking van de opslag door middel van camera`s, 24/7, zowel intern als extern;
 • Just-in-Time distributie mogelijkheden, zowel als voor- of als natransport;
 • Hypermoderne opslaglocaties en strategisch zeer gunstig gelegen nabij (snel)wegen;
 • Warehousing en VAL op één locatie; dit betekent minder kilometers en kortere doorlooptijden;
 • Verbetering van uw logistieke performance, ondersteund door heldere rapportages.

Webshop Logistiek (e-fullfillment)

Binnen de Twentepoort Groep is TwenPack actief als dé specialist op het gebied van webshop logistiek. De volledige fysieke- en administratieve orderafhandeling van webshops wordt uit handen genomen bij de webwinkel eigenaar. De service omvat het opslaan van de goederen, het orderpicken en verpakken van de orders en het versturen van de pakketten, waar dan ook ter wereld. Ook eventuele afwikkeling van retourstromen behoort tot de dienstverlening. Resultaat: U heeft meer tijd voor uw webshop omdat de randzaken op professionele wijze door TwenPack uit handen worden genomen. Bezoek www.twenpack.com voor meer informatie.

Contact

Vanzelfsprekend gaat u niet over één nacht ijs wat betreft het uitbesteden van warehousing.
Dat begrijpen wij als geen ander. Een goed en gedegen maatwerk plan-van-aanpak is dan meestal wenselijk. U bent van harte welkom om vrijblijvend op één van onze locaties uw specifieke wensen
en eisen met ons te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)546 – 767220 of 
planning@twentrex.nl.

Warehousing